logo

Schadetaxatie & Expertise

Taxaties & Expertises

Wat kunnen wij
voor u betekenen

Uw huis, bedrijfs- of winkelpand is beschadigd geraakt en de verzekering vraagt om een rapport met een offerte voor herstelwerkzaamheden. 

Wij begrijpen dat u snel wilt weten waar u aan toe bent. Neem vandaag nog contact met ons op en plannen binnen 48 uur een afspraak om de schade te bezichtigen. Daarna stellen wij een rapport met offerte op die kan worden ingediend bij uw verzekeraar. 

Het maakt niet uit wat u voor schade heeft

De toedracht is voor ons niet belangrijk. U schakelt ons in bij water- brand- en stormschade maar bijvoorbeeld ook bij braakschade. Soms hebben wij de expertise van een andere vakman nodig, wij bellen daarom altijd vooraf met u om de schade te bespreken. We kunnen dan de urgentie inschatten, kijken of er een noodreparatie noodzakelijk is of dat we externe expertise moeten inschakelen. 

Laat u ons de herstelwerkzaamheden doen? Dan is het schaderapport kosteloos

In de regio Haarlemmermeer brengen wij € 95 in rekening voor het bezichtigingen van een object en uitbrengen van een rapport en offerte. Laat u de herstelwerkzaamheden echter door ons verrichten dan worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur. De taxatie is dan voor u geheel kosteloos. 

Laat vandaag nog uw gegevens achter

Gebruik daarvoor onderstaand contactformulier. We streven ernaar om binnen 48 uur contact met u op te nemen. Is er meer haast geboden? Dan kunt u ons beter even bellen. 

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.    img
    img