logo

Renovatie & Onderhoud

Onderhoud & Renovatie

Waarom je ons in
zou moeten schakelen

Om uw woning of bedrijfspand mooi te houden is het nodig om tijdig onderhoud uit te laten voeren. Wij kunnen uw houtwerk controleren op houtrot en indien nodig op de juiste manier behandelen zodat uw vastgoed niet verloren gaat. 

Tijd om alles anders te doen? Met een nieuwe badkamer of heel andere inrichting?

Ook dan zijn we uw partner. We bespreken met de u de mogelijkheden om muren door te breken of te veranderen om extra kamers te realiseren of om juist kamers samen te voegen. Zijn de kinderen het huis uit en wilt u de slaapkamer vergroten door kamers samen te voegen? Is er eindelijk ruimte voor die ensuite badkamer? Neem contact met ons, bespreek uw plannen en wij helpen u graag meedenken. Als het duidelijk is wat u wilt realiseren, werken we een offerte uit. 

We werken samen met een groot netwerk van professionals

Veel kennis en kunde hebben we zelf in huis. Soms vereist een project specifiek gereedschap of specifieke kennis, in dat geval kunnen wij gebruik maken van professionals in ons netwerk. Uw opdracht blijft onder supervisie van ons. Wij blijven uw contactpersoon en de professional zal zijn diensten aan ons factureren zodat we het voor u zo overzichtelijk mogelijk houden.

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste professionals in de regio. Professionals die zich al jaren bewijzen in de door hun opgeleverde projecten. 

Toe aan een nieuwe badkamer? Neem contact met ons op

We komen altijd bij u langs, bekijken de locatie en bespreken uw wensen. Daarna maken we een offerte op basis van die wensen. Een offerte brengen wij altijd vrijblijvend uit, u zit dus nergens aan vast.

Neem contact op

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.    img
    img