logo

About

img
img
Over ons

Wij zijn uw partner sinds 2007

Edwin komt uit een ondernemersfamilie. Zijn grootvader had een groot schildersbedrijf in de regio. Ook zijn vader en broer hebben een schildersbedrijf. Jarenlang wilde Edwin niet schilderen, hij heeft gewerkt in allerlei verschillende functies en richtte uiteindelijk in 2007 alsnog een onderhouds- en schildersbedrijf op. Sindsdien is er voor hem maar één doel: uw klus van A tot Z voltooien.

Wij vinden het belangrijk om elke klus naar tevredenheid af te ronden. Dat begint bij een kennismaking met u en een bezichtiging van het project. We bespreken uw wensen en brengen een een passende offerte uit. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen wij in overleg met u de werkzaamheden in.

Onze specialiteiten

Lees over
onze werkzaamheden

U leest hieronder meer over een aantal van onze werkzaamheden.
Neemt u contact op als u vragen heeft over een klus die hier niet tussen staat!

Schilderwerk

Is uw woning toe aan schilderwerk? Of bent u toe aan een nieuwe stijl en kleur? Wij adviseren u graag en informeren u met betrekking tot de mogelijkheden. U schakelt ons in voor schilderwerkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van uw woning. Doet u het schilderwerk zelf maar kunt u de werkzaamheden aan de bovenverdiepingen niet zelf verrichten? Ook dan zijn wij uw partner.

Verfadvies

Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige producten van Sikkens. In de voorfase van uw project heeft u waarschijnlijk behoefte aan informatie en advies. Wij komen graag langs met de verschillende kleurenstalen. Soms is het raadzaam om professioneel verfadvies in te winnen. Een specialist van Sikkens komt dan langs om uw project te bekijken. Uiteraard krijgt u dit advies geheel vrijblijvend. Neem dus contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud- en renovatiewerk

We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in allround onderhoudswerkzaamheden. Van het slopen van uw keuken tot het maken van een nieuwe badkamer: wij denken graag met u mee. Hebben wij de juiste kennis niet in huis? Geen zorgen, dankzij een uitgebreid professioneel netwerk kunnen we altijd iemand inschakelen met de juiste expertise. Werkzaamheden worden uitgevoerd onder toezicht en verantwoordelijkheid van ons, zo houdt u één aanspreekpunt voor de klus.

Voorwaarden

pdf

Algemene voorwaarden B2C

Size: 425.00 KB
Hits: 126
Date added: 02-06-2022
Date modified: 02-06-2022
pdf

Algemene voorwaarden B2B

Size: 409.15 KB
Hits: 102
Date added: 02-06-2022
Date modified: 02-06-2022